Sindskort ben ik samen met mijn broer een bedrijf begonnen in de online marketing. We zijn lekker op weg en hebben al tien man personeel in dienst. We hadden allebei niet gedacht dat dit zo goed zou lopen en we zijn dan ook erg trots op ons personeel en hebben besloten om iets terug te doen. Een bedrijfsuitje hebben we pas geleden al gehad, dus het moest iets anders zijn. We kwamen uiteindelijk om t-shirts te maken voor ons personeel. Niet zomaar t-shirts, maar t-shirts bedrukken met verschillende stijlen. Elk personeelslid zou een t-shirt krijgen die speciaal voor hem of haar is ontworpen. Wij beide vonden dit een super vet idee en besloten om dit geheim nog even voor ons te houden.

T-shirt bedrukken

T-shirts bedrukken hoeft niet duur te zijn

Nadat we besloten om voor twintig man t-shirts te laten bedrukken dachten we wel na over het budget dat we hiervoor over hadden. Beide dachten we namelijk dat het vrij prijzig zou zijn. We hebben dan ook contact opgenomen met een bedrijf die dit deed, tot onze grote verbazing vielen de prijzen hartstikke mee. Het bedrijfsuitje was duurder dan de t-shirts bedrukken. Nu we dit wisten waren we nog veel enthousiaster geworden. Nu kwam de echt grote uitdaging, wat ga je op de t-shirts bedrukken? Je hebt twintig man personeel met allemaal andere eigenschappen. We hebben besloten dat ik van tien werknemers het shirt zou ontwerpen en mijn collega voor de andere tien. De deadline die we hierbij gesteld hadden was drie weken. Na drie weken bespraken we de kwestie dan ook weer en lieten we elkaar zien wat we hadden ontworpen. We waren beide erg trots op elkaar en besloten om dit idee echt te gaan realiseren. Nadat we onderhandeld hadden over de prijs hebben we de twintig t-shirts laten bedrukken.

De reacties op de t-shirts

Twee weken later kwamen de shirts binnen, we waren allebei erg benieuwd en super enthousiast. We hebben de shirts bekeken en waren zeer tevreden. Nu kwam het moment dat we ze eindelijk konden overhandigen. We hebben alle shirts ingepakt en aan de werknemers gegeven. Letterlijk iedereen vond de shirt super mooi en origineel. Het grappige is dat ze de shirts niet alleen op werk dragen, maar ook in hun vrije tijd. Al met al een super geslaagd idee. We raden het dan ook iedereen aan om t-shirts te laten bedrukken voor het personeel, ze zullen er echt super blij mee zijn!